På bilden:

Välj bokningsservice

Aktuella evenemang

OKTOBER 2014

Nästa månad

MÅN

TIS

ONS

TOR

FRE

LÖR

SÖN

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Sedan slutsålda föreställningar 2012 har önskan om att åter få Kameliadamen i repertoaren varit stor, och nu är den återigen verklighet!

Kultur & Nöje

Carlsberg har många gäster varje år som njuter av stämningen och historien om de kalla dryckerna och en helt autentisk bryggarestämning från Köpenhamn anno 1847.

Mat & Dryck

Marknaden har över 300 stånd med kläder från trendiga designers, heminredning, smycken och läckra second hand varor.

Shopping

Under veckan har Köpenhamns matfestival med ett fyllt program massor av mat, aktiviteter och evenemang längst gatorna runt staden.

Mat & Dryck

Skandinaviens största musik - och upplevelsefestival i stadsmiljö jubilerar och bjuder på massor av underhållning! Läs mer här!

Kultur & Nöje

Den berömda Oktoberfesten kommer till Malmö den 6-9 augusti - en festival med glatt humör, lederhosen, öl och musik! Läs mer här!

Mat & Dryck

Från norr till söder - Skåne har marknader för alla smaker och åldrar.

Att göra

I Skåne kan du njuta av trädgårdar och plantager i världsklass. Vi tipsar dig om några av guldkornen. Läs mer här... (Bild: Sofiero)

Att göra

Med Copenhagen Card får du gratis inträde till museum, attraktioner och lokala transportmedel. Ett kort värt att köpa om man vill uppleva hela Köpenhamn!

Kultur & Nöje

Mat & Dryck

På lördag är det dags för Eurovisionfinalen i Köpenhamn. I Malmö är den stora festen på Amiralen där WONK kör med Helena Paparizou!

Kultur & Nöje

Utsedd till världens bästa restaurang för fjärde gången av Restaurant Magazine. Besök och upptäck den spännande menyn på Noma i Köpenhamn!

Mat & Dryck

Missa inte chansen att se Cirque du Soleil när de återvänder till Sverige 2014 för fem otroliga föreställningar i Malmö Arena!

Kultur & Nöje