På bilden:

Välj bokningsservice

Aktuella evenemang

AUGUSTI 2014

Nästa månad

MÅN

TIS

ONS

TOR

FRE

LÖR

SÖN

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Skandinaviens största musik - och upplevelsefestival i stadsmiljö jubilerar och bjuder på massor av underhållning! Läs mer här!

Kultur & Nöje

Den berömda Oktoberfesten kommer till Malmö den 6-9 augusti - en festival med glatt humör, lederhosen, öl och musik! Läs mer här!

Mat & Dryck

Från norr till söder - Skåne har marknader för alla smaker och åldrar.

Att göra

I Skåne kan du njuta av trädgårdar och plantager i världsklass. Vi tipsar dig om några av guldkornen. Läs mer här... (Bild: Sofiero)

Att göra

Festivalen presenterar den bästa musiken från båda sidor sundet på några av Malmös främsta musikscener 30 - 31 Maj!

Kultur & Nöje

Med Copenhagen Card får du gratis inträde till museum, attraktioner och lokala transportmedel. Ett kort värt att köpa om man vill uppleva hela Köpenhamn!

Kultur & Nöje

Mat & Dryck

På lördag är det dags för Eurovisionfinalen i Köpenhamn. I Malmö är den stora festen på Amiralen där WONK kör med Helena Paparizou!

Kultur & Nöje

Missa inte chansen att se Cirque du Soleil när de återvänder till Sverige 2014 för fem otroliga föreställningar i Malmö Arena!

Kultur & Nöje

Spanska Ridskolan i Wien återvänder till Sverige 2014. Den 26-27 april gästar den anrika ridskolan Malmö Arena för två shower.

Kultur & Nöje

Någonstans i London finns en musiker som har nycklarna till det musikaliska kungadömet. I hans färgrika värld finns alla typer av ljud, från rock, country, soul och pop.

Kultur & Nöje

Upplev nytolkningar av stora hits genom tiderna - en totalupplevelse som skapar ramarna för en perfekt kväll ute. Läs mer här...

Kultur & Nöje

En ständigt aktuell operaklassiker för alla som vet (eller inte vet) hur det känns att vara ung, kär och fattig. Läs mer här...

Kultur & Nöje